13.01.2022

Novogradnja na Vrbiku s tri atraktivna stana

Novogradnja na Vrbiku s tri atraktivna stana

Novogradnja – Projekt Vrbik

Za iznimnu kvalitetu življenja

U tijeku je izgradnja stambene zgrade s ukupno tri stana, smještena u Poljičkoj ulici u omiljenom zagrebačkom kvartu Vrbik. Modernog arhitektonskog rješenja i dizajna odlično se uklapa u postojeću infrastrukturu i obrise naselja.

Dostupna su dva četverosobna i jedan trosoban stan te su useljivi od rujna 2022. godine. Stanove odlikuje prostranost, funkcionalan tlocrt, izrazito osvijetljen prostor te visokokvalitetna  oprema i materijali.

 

Lokacija

Vrbik je atraktivan zagrebački kvart, odlično povezan sa svim dijelovima grada kao i s glavnim prometnicama za brz ulazak i izlazak iz grada, a do centra grada možete stići i kraćom laganom šetnjom. S druge strane, skriven je od gradske vreve i prometa što omogućuje visoku kvalitetu življenja. Razni sadržaji, škole, vrtići i fakulteti uz prostrane zelene površine ovu lokaciju čine izrazito atraktivnom.
 

Glavne karakteristike

Stambena zgrada na četiri etaže, građena je po principu jedan kat, jedna stambena jedinica. Sastoji se od prizemlja, dva kata i uvučenog kata. 
Na prvoj i drugoj etaži nalazi se po jedan četverosoban stan, svaki 81.31 m2 grijane stambene površine, s lođom, a na trećoj etaži smješten je trosoban stan, 62.76 m2 grijane stambene površine, s terasom i lođom. U prizemlju se nalaze tri pripadajuća spremišta i gospodarski prostor sa svim instalacijama za priključak perilice/sušilice rublja. 
U dvorištu se nalaze tri parkirna mjesta, za svaki stan po jedno, svako površine 12.5 m2.

Oprema stanova:

  • hrastov parket I klase
  • visokokvalitetne keramičke obloge
  • sanitarna oprema u kupaonicama renomiranog talijanskog proizvođača Duravit i Hansgrohe
  • kvalitetna aluminijska stolarija talijanskog proizvođača Termika ostakljena troslojnim staklom s ugrađenim komarnicima i žaluzinama na električni pogon
  • velike staklene stijene
  • centralno etažno grijanje kao i priprema tople vode osigurana putem dizalica topline. Postavlja se jedna dizalica topline po stambenoj jedinici, a termostat je predviđen u svakoj sobi
  • podno grijanje u svim prostorijama
  • protuprovalna i protupožarna ulazna vrata
  • napredan video nadzor i alarmni sustav za visoku razinu sigurnosti
  • A+ energetski razred

Detaljan pregled stanova i tlocrte pogledajte klikom na link ili jednostavnom pretragom po pripadajućem ID ključu na našim web stranicama: 


Obratite nam se s povjerenjem!
+385 98 945 3507

mirela.vujic@prima-nekretnine.hr