Mi smo agencija za ljude

S vama koračamo kroz najvažnije životne odluke

Tko smo mi?

Licencirana smo agencija koja gotovo 20 godina s vama prolazi kroz najvažnije životne korake - prodaju i kupovinu nekretnina.

Uz višegodišnje iskustvo i stručna znanja, ono što nas čini drugačijima je individualni pristup koji možete osjetiti već pri prvom kontaktu. Naši agenti potpuno su posvećeni svakom klijentu, upućeni u njihove želje i potrebe, dostupni za sva pitanja i uvijek spremni pomoći. Upravo takav odnos i pristup ključ je ostvarenog uspjeha i povjerenja stečenog kroz godine.

Sigurnost i učinkovita pravna zaštita uključenih strana su nam imperativ. Uspjeh mjerimo zadovoljstvom naših klijenata koje nam je osiguralo dugogodišnje poslovne odnose s mnogim vlasnicima nekretnina, klijentima i partnerima.

Prima vrijednosti

Pravednost. Istinitost. Ravnopravnost. Upravo zbog tih vrijednosti koje se odražavaju u svakom našem postupku, stekli smo veliku bazu zadovoljnih klijenata i ona neprestano raste.

Naš je primarni zadatak zaštititi obje strane od mogućih nekorektnih postupanja te im pružiti pravnu podršku. Zahvaljujući radu s vanjskim suradnicima i odvjetničkim uredom, osiguravamo stručnu provedbu svakog pravnog posla kupoprodaje.

Stojimo iza vlastitih uvjerenja i sigurni smo u kvalitetu pružene usluge. Tražite li pouzdanu i profesionalnu agenciju za nekretnine koja poznaje tržište i prepoznaje vaše potrebe – na pravom ste mjestu.

_about_hgk_img

Upoznajte naš kolektiv

Naši agenti uvijek stoje na usluzi i zahvaljujući svojem dugogodišnjem iskustvu odgovorit će na sva vaša pitanja
I Vi možete graditi karijeru uz Prima nekretnine
Uvijek smo otvoreni za suradnju s kvalitetnim suradnicima koji se žele baviti posredovanjem nekretninama.
Copyright © 2024. Prima nekretnine, Sva prava pridržana