Mi smo agencija za ljude

S vama koračamo kroz najvažnije životne odluke

Tko smo mi?

Licencirana smo agencija koja već više od 17 godina s vama prolazi kroz najvažnije životne korake - prodaju i kupovinu nekretnina.

Uz višegodišnje iskustvo i stručna znanja, ono što nas čini jedinstvenima je individualni pristup koji možete osjetiti već pri prvom kontaktu. Naši agenti potpuno su posvećeni svakom klijentu, upućeni u njihove želje i potrebe, dostupni za sva pitanja i uvijek spremni pomoći. Upravo takav odnos ključ je ostvarenog uspjeha i povjerenja stečenog kroz godine.

Sigurnost i učinkovita pravna zaštita uključenih strana su nam imperativ, a uspjeh mjerimo zadovoljstvom naših klijenata.

Prima vrijednosti

Pravednost. Istinitost. Ravnopravnost. Upravo zbog tih vrijednosti koje se odražavaju u svakom našem postupku, stekli smo veliku bazu zadovoljnih klijenata i ona neprestano raste.

Naš je primarni zadatak zaštititi obje strane od mogućih nekorektnih postupanja te im pružiti pravnu podršku. Zahvaljujući radu s vanjskim suradnicima i odvjetničkim uredom, osiguravamo stručnu provedbu svakog pravnog posla kupoprodaje.

Stojimo iza vlastitih uvjerenja i sigurni smo u kvalitetu pružene usluge. Tražite li pouzdanu i profesionalnu agenciju za nekretnine koja poznaje tržište i prepoznaje vaše potrebe – na pravom ste mjestu.

_about_hgk_img

Upoznajte naš kolektiv

Naši agenti uvijek stoje na usluzi i zahvaljujući svojem dugogodišnjem iskustvu odgovorit će na sva vaša pitanja
I Vi možete graditi karijeru uz Prima nekretnine
Uvijek smo otvoreni za suradnju s kvalitetnim suradnicima koji se žele baviti posredovanjem nekretninama.
Copyright © 2023. Prima nekretnine, Sva prava pridržana
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.