Usluga kakvu zaslužujete

Tražite ili nudite nekretninu?
Vaš smo partner u ostvarenju cilja

Zajedno kroz cijeli proces

Pružamo cjelovit set usluga u procesu posredovanja pri kupnji, prodaji, zakupu i najmu nekretnina – stanova, kuća, poslovnih prostora i zemljišta – na području cijele Hrvatske, s posebnim fokusom na Zagreb.

Naši stručni i odgovorni agenti poznaju tržište i pronaći će vam odgovarajuću nekretninu, ili će za vašu nekretninu odrediti realnu tržišnu cijenu. Nakon toga, vodit će vas kroz cijeli proces na siguran način i bez nepotrebnog stresa.

Kroz savjetodavnu podršku maksimalno olakšavamo proces kupoprodaje, najma ili zakupa nekretnine, a naše je poslovanje u potpunosti prilagođeno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina. Zahvaljujući radu s vanjskim suradnicima i odvjetničkim uredom osiguravamo stručnu provedbu svakog pravnog posla kupoprodaje s ciljem zadovoljstva svih uključenih strana.

Od početka do kraja, ali i nakon završetka procesa, stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja, potrebnu pomoć i podršku.

Zainteresirani ste za suradnju?

Tražite li pouzdanu i profesionalnu agenciju za nekretnine, obratite nam se s povjerenjem. Vaša sigurnost naša je zadaća.Javite nam se
Copyright © 2024. Prima nekretnine, Sva prava pridržana
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.