Prodajete nekretninu?

Na pravom ste mjestu

Zašto odabrati Prima nekretnine?

Licencirana smo agencija s više od 17 godina iskustva u poslovima posredovanja u prometu nekretnina. Stručan smo i profesionalan partner koji odgovara na vaša mnogobrojna pitanja i pruža podršku tijekom cijelog kupoprodajnog procesa.

Na vama je da ostvarite inicijalni kontakt, a mi ćemo vam se povratno javiti, izaći na teren i provesti vas kroz cijeli proces. Zahvaljujući velikoj bazi kupaca koju smo tijekom svoga rada prikupili, taj proces učinit ćemo što jednostavnijim, a do cilja ćemo vas dovesti u realnom roku i bez stresa.

Odabirom Prima nekretnina izbjegnite neizvjesnost i dopustite nam da budemo vaš siguran partner prilikom prodaje nekretnine. 

Želim prodati/iznajmiti nekretninu

Što drugi kažu o nama?

Agencija za preporuku. Velika pohvala za agenta Šimu, tijekom cijelog procesa uvijek na raspolaganju, profesionalan, ljubazan, strucan.
Bojan Smiljanić
Izuzetno sam zadovoljna profesionalnim radom agencije od samog početka do realizacije kupoprodaje stana. Žekim posebno naglasit profesionalni rad agentice Ive . Moja preporuka svim budućim klijentima koji planiraju kupit ili prodat nekretninu da se obrate Prima nekretnine Zagreb!
Andrea Vanna Jelaska
Copyright © 2024. Prima nekretnine, Sva prava pridržana