Zemljište, Sesvetski Kraljevec, u gospodarskoj zoni , 55000 m²

ID KodDX-1078-1

Opis

Prodaje se velika parcela ukupne površine 55000 m2 koja se sastoji od 11 manjih parcela. Pravilnog je pravokutnog oblika i nalazi se cijelom površinom na ravnom terenu.
Zemljište je smješteno u području obuhvata UPU-a gospodarske zone Sesvetski Kraljevec-istok u sklopu gospodarske zone naselja Sesvetski Kraljevec.
Poseban razvojni značaj ove lokacije proizlazi iz dobrog prostornog i prometnog položaja u odnosu na autocestu A3, prometna čvorišta Zagreb istok, željezničku prugu i Županijske ceste.
Razvoj i širenje poslovne zone Zagreb-istok u konstantnom je porastu, upravo iz tog razloga zemljište ove veličine i oblika na toj lokaciji izuzetno je atraktivno, a nalazi se svega 3 minute vožnje od izlaza na autocestu.
Vlasnička dokumentacija je uredna, zemljišne knjige i katastar su usklađeni, na zemljištu nema nikakvog tereta, kupovina ovog zemljišta bila bi brza i jednostavna.
Zemljište se nalazi u sklopu izdvojenog građevinskog područja za gospodarsku proizvodnu namjenu (planska oznaka I).
Na prostoru Gospodarske zone „Sesvetski Kraljevec – istok“ mogu se graditi:
•industrijske građevine visoko razvijenih tehnologija s pripadnim prostorima za skladištenje i bez štetnih utjecaja na okoliš; •proizvodne-pretežito industrijske građevine s pripadnim prostorima za skladištenje i bez štetnih utjecaja na okoliš; •proizvodne-pretežito zanatske građevine s pripadnim prostorima za skladištenje i bez štetnih utjecaja na okoliš; •građevine za gospodarenje otpadom i prostori i uređaji za prikupljanje i sortiranje te preradu korisnog krutog otpada bez štetnih sastojaka;
•građevine i prostori za preradu mineralnih sirovina bez štetnih utjecaja na okoliš;
Uz navedenu osnovnu  namjenu građevna, na istoj građevinskoj čestici u sklopu osnovne građevine  moguće je graditi i prateće skladišne, poslovne, upravne, uredske, trgovačke, uslužne i komunalno-servisne građevine i prostore, izložbeno-prodajne salone, istraživačke centre, športsko-rekreacijske površine, građevine javne i društvene namjene kao i druge sadržaje koji upotpunjuju osnovnu namjenu.  Površina navedenih sadržaja može iznositi najviše 30% ukupne građevinske (bruto) površine.
Veličina građevne čestice u zonama I-2, I-3, I-4, I-5, I-6 i I-7 ne može biti manja od 3.000 m.Ukupna tlocrtna zauzetost građevne čestice građevinama iznosi najviše 50%, a najmanje 10%.
Visina građevina od kote zaravnatog terena do vijenca krova je najviše 20.0 m te mora biti u skladu s namjenom i funkcijom građevine te tehnologijom proizvodnog procesa.
Broj etaža građevina je najviše tri nadzemne etaže, uz mogućnost gradnje podzemne etaže. Iznimno, kada je to nužno zbog odvijanja proizvodno-tehnološkog procesa, gospodarska građevina može imati najviše četiri nadzemne etaže, također uz mogućnost gradnje podzemne etaže.
Infrastruktura je potpuna, sve komunalije nalaze se na Strojarskoj cesti. Planirane ceste u ovom trenutku nisu formirane, prilaz zemljištu trenutno je samo sa sjeverne strane, ali prema UPU gospodarske zone Kraljevec-istok, zemljište će imati pristup s tri strane (sjever, istok, zapad) prometnicama minimalne širine 9 m.
BEZ PROVIZIJE ZA KUPCA!

Agent: Ana Jelečević
mob: 098 358 247
e-mail: ana.jelecevic@prima-nekretnine.hr

Detalji

Lokacija:
Sesvetski Kraljevec, Sesvete
Transakcija:
Za prodaju
Vrsta nekretnine:
Zemljište
Cijena:
2.475.360€ (18.681.178 kn)
Površina:
55.000 m2

Karakteristike

Dozvole
  • Vlasnički list
 

Pošaljite upit

Prima nekretnine
Tel: 01 3776 923
Tel: 01 3776 943
office@prima-nekretnine.hr
Copyright © 2022. Prima nekretnine, Sva prava pridržana
Web by: NEON STUDIO Powered by: NEKRETNINE1.PRO
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.