O nama

Provjerene nekretnine. Zadovoljni klijenti.
Više od 15 godina uspješnog poslovanja!

Naša je vizija biti sinonim za „stručno i sigurno obavljeni pravni posao kupoprodaje, zakupa ili najma nekretnina u Hrvatskoj“.

Svakodnevno stremimo opravdati našu viziju i biti vaš partner koji vam uz uzajaman osjećaj povjerenja i ponajprije sigurnosti pruža cjelovitu podršku tijekom obavljanja pravnog posla kupoprodaje, najma ili zakupa nekretnina.

Licencirana smo agencija specijalizirana u poslovima posredovanja u prometu nekretninama, a naše je poslovanje u potpunosti prilagođeno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina (NN 32/19). 

Uz višegodišnje iskustvo i stručna znanja iz zemljišnoknjižnoga prava, naši se licencirani agenti prilikom posredovanja vode načelima pravednosti, istinitosti i ravnopravnosti prema klijentima. Odgovorno i posvećeno vas pratimo pri svakom koraku u procesu kupoprodaje, najma ili zakupa nekretnina. Naša znanja, pouzdanost i stručnost zalog su uspješnosti našeg dugogodišnjeg poslovanja i zadovoljstva brojnih klijenta. Sigurnost naših klijenata i učinkovita pravna zaštita naš su imperativ!

Uz pridržavanje svih propisanih regulativa, naš je zadatak zaštititi sve stranke u pravnom poslu od mogućih nekorektnih postupanja te im pružiti pravnu potporu. Surađujemo s vanjskim suradnicima i odvjetničkim uredom koji osiguravaju stručnu provedbu svakoga pravnoga posla prilikom kupoprodaje, na zadovoljstvo svih uključenih stranaka.

Pružamo cjelovit set usluga  u procesu posredovanja pri kupnji, prodaji, zakupu i najmu nekretnina – stanova, kuća, poslovnih prostora  i zemljišta – na području cijele Hrvatske, s posebnim fokusom na Zagreb. Dodatni set naših usluga olakšat će vam svakako i sam proces preseljenja. 

Donošenje odluke o kupovini ili prodaji nekretnine predstavlja jedan od najznačajnijih koraka u životu svakoga pojedinca. Stručan smo i profesionalan partner koji zna dati pravne savjete i argumentirane odgovore na mnogobrojna pitanja koja se nameću tijekom donošenja takve odluke. S nama možete uvijek računati na punu podršku!

Sigurni smo u kvalitetu naše usluge, stoga tražite li pouzdanu i profesionalnu agenciju za promet nekretninama, obratite nam se s punim povjerenjem! 


Naš tim

Specijalizirana agencija za nekretnine u Zagrebu.