O nama

Provjerene nekretnine. Zadovoljni klijenti.

Stručnjaci smo u poslovima posredovanja u prometu nekretnina. Više od 15 godina uspješnog poslovanja omogućuje nam da u samom početku znamo što vam je potrebno, ali i kako to ostvariti.
Klijentima pružamo usluge posredovanja pri kupnji, prodaji, zakupu i najmu nekretnina – stanova, kuća, poslovnih prostora te zemljišta – na području cijele Hrvatske, s posebnim fokusom na Zagreb.
Nastojimo, uz uzajamni osjećaj povjerenja i ponajprije sigurnosti, stvoriti s klijentima partnerski odnos tijekom obavljanja pravnog posla kupoprodaje, najma ili zakupa nekretnina.
Naše je poslovanje u potpunosti prilagođeno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina (NN 32/19). Uz višegodišnje iskustvo i potrebna znanja iz zemljišnoknjižnoga prava, naši se licencirani agenti prilikom posredovanja vode načelima pravednosti, istinitosti i ravnopravnosti prema klijentima. Uz pridržavanje svih propisanih regulativa, naš je zadatak zaštititi sve stranke u pravnom poslu od mogućih nekorektnih postupanja te im pružiti pravnu potporu. Surađujemo s vanjskim suradnicima i odvjetničkim uredom koji osiguravaju stručnu provedbu svakoga pravnoga posla prilikom kupoprodaje, na zadovoljstvo svih uključenih stranaka.

Donošenje odluke o kupovini ili prodaji nekretnine predstavlja jedan od najznačajnijih koraka u životu svakoga pojedinca. Stoga nastojimo biti stručan i profesionalan partner koji zna dati pravne savjete i argumentirane odgovore na mnogobrojna pitanja koja se nameću tijekom donošenja takve odluke. S nama možete računati na punu podršku!

Sigurni smo u kvalitetu naše usluge, stoga tražite li pouzdanu i profesionalnu agenciju za promet nekretninama, obratite nam se s punim povjerenjem jer vaša sigurnost naš je imperativ!

Naša je vizija biti sinonim za „stručno i sigurno obavljeni pravni posao kupoprodaje nekretnina u Hrvatskoj“.

Naš tim

Specijalizirana agencija za nekretnine u Zagrebu.